22281193_10155728917317359_1449160698_o.jpg
 

Fie Find-Klamer 

Stifter og certificerede EMS træner

Jeg har så længe jeg kan huske, haft en passion for træning og for kroppens fysik. I mine unge år brugte jeg hver dag timer i fitnesscenteret hvor jeg både trænede og arbejdede som instruktør.

Som mor til 4 børn, har jeg dog måtte se i øjnene at tiden ikke er den samme længere og at vejen til min ideal krop er lidt længere end den har været. Under min seneste barsel, drømte jeg om at kunne komme til at træne, men et genstridigt bækken og en lille morsyg datter gjorde det mere end udfordrende.

En gang om ugen gik vi til mor/baby gymnastik, og de første 20 minutter gik det rigtig fint, men så vågnede
min datter, og resten af tiden blev brugt på at amme. Fitnesscenteret forsøgte jeg mig også med, men også her mødte jeg udfordringer. Barnevognen kunne ikke rigtig placeres, så jeg kunne holde opsyn med den og min lille datter var ikke den baby der sov de længste lure.
 

Mit ønske scenarie ville det have været, en personlig træner, der kom hjem til mig og trænende sammen med mig i 20 min. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om at EMS var noget for mig, da jeg første gang læste om det. Jeg bookede en tid i det nærmeste EMS studie (som desværre ikke lå helt tæt på), og tog min første EMS træning.

Efter træningen var jeg helt høj, og havde den vildeste fornemmelse i hele kroppen. Jeg kunne mærke
muskler jeg ikke troede jeg havde, og muskler jeg ikke have mærket længe. Jeg havde ikke ondt i mine led, mit bækken eller andre steder jeg ofte har ondt efter en god gang fitness træning. Efterfølgende læste jeg nettet tyndt for artikler om EMS træning, og kontaktede den tyske producent Miha Bodytec, blev certificeret EMS træner og så var jeg klar til mit nye eventyr.

 
 
 
 
 
 

Mik Find-Klamer

Medstifter og EMS trøner

Med en baggrund som forhenværende politimand, har træning, styrke og fysisk overskud altid været vigtigt for mig. Træning har ofte været en sur pligt, som bare skulle overstås. EMS træning er den helt optimale træningsform for mig, da jeg på ganske kort tid, kan opretholde min fysiske styrke – og gennem træningen opnå større overskud i en travl hverdag.